Tämän vuoden Art goes Kapakka oli itselleni paras koskaan. Mieletön ohjelmakattaus, uudenlaiset yhteistyöt, ravintoloiden panostaminen ja into, mahtavat taiteilijat, eläytyvä yleisö, uuden esittely. Keikoilla kiertäessä liikuttiin samalla tunnelmasta ja tunteesta toiseen. Kymmenen päivän ajan ravintolat tarjosivat parastaan, taiteilijat virittäytyvät huipputasolle ja yleisö imi itseeni tietoutta ja taide-elämyksiä. 

blogi_agk

20 vuoden jälkeen Helsinki on muuttunut, livekeikkoja tarjotaan enemmän, kahvilat ja ravintolat tekevät ohjelmasisältöä aktiivisemmin. Mutta edelleen, AGK löytää paikkansa laadukkaalla taidesisällöllä, kiinnostavilla tapahtumapaikoilla ja hienona paikkana esitellä uutta tekemistä, niin kumppanien, ravintoloiden kuin taiteilijoiden osalta. Art goes Kapakka on olemassa, koska se on edelleen tärkeä niin monelle taholle, se sitoo kaupungin parhaat tekijät yhteen kymmeneksi päiväksi, sitä myös yleisö osaa jo odottaa ja vaatia.

Kun Art goes Kapakka loppuu, jää aina vähän tyhjä olo. Toisaalta kaikki tapahtumissa saadut kokemukset, opit ja tunnelmat jäävät elämään ja hautuvat. Mitä näin silloin, mitä koin, sille löytyy selityksensä myöhemmin, se avautuu meille pikkuhiljaa. On aikaa sulatella ennen seuraavaa elokuuta.

Fiilistele kanssamme mennyttä festivaalia: https://www.flickr.com/photos/65941430@N02

Tai Youtubessa AGK-videoiden avulla: https://www.youtube.com/user/ARTGOESKAPAKKA